Iš kokio vaško gaminamos kvapiosios žvakės?

Iš kokio vaško gaminamos kvapiosios žvakės?

Kvapiųjų žvakių vaško tipų ir aromatų gidas
Kaip panaudoti žvakių indelius? #dwrepurpose

Kaip panaudoti žvakių indelius? #dwrepurpose

Dauguma kvapiųjų žvakių pas mus atkeliauja stikliniuose indeliuose. Ir jei žvakės mums patinka ir jas deginame dažnai, tai šių indų pas mus prisikaupia daug - o išmesti dar panaudojamus daiktus neatitinka mūsų tvarios ideologijos. Pasisemk idėjų kaip panaudoti žvakių indus!
Užpūstos žvakės skleidžiami dūmai

3 dažniausios klaidos deginant žvakes

Venkite šių dažniausiai daromų klaidų ir jūsų žvakė tarnaus ilgiau, o deginimo patirtis bus malonesnė.
Originali dovana tėvo dienai

Originali dovana tėvo dienai

Ar ieškai originalios dovanos tėčiui, kuri jį nustebintų ir pradžiugintų? DW Home kvapnios žvakės gali būti tobulas pasirinkimas. Šios žvakės - tai puiki dovana tėvo dienai ir nuostabi galimybė išreikšti...
DW Home dekoratyvinės žvakės mamos dienai

Mamos dienos dovanų idėjos

Mamos diena - ypatinga šventė, skirta pagerbti mūsų brangias mamas ir padėkoti joms už viską, ką jos padarė mūsų labui. Nori išreikšti savo meilę ir dėkingumą mamai, bet nežinai, kaip...
DW Home žvakės namų dekorui

Žvakių kvapų pritaikymas namų interjerui

Kvepiančios žvakės yra nebrangi ir stilinga galimybė atnaujinti namų dekorą ir sukurti jaukią atmosferą. Šiame straipsnyje mes pasidalinsime idėjomis, kaip pasirinkti tinkamus žvakių kvapus įvairioms namų erdvėms, taip pat apžvelgsime DW Home žvakių kolekcijas, kurios tinka skirtingiems interjero stiliams.
DW Home Naturals žvakės

Kodėl verta rinktis natūralias kvepiančias žvakes?

Šiais laikais daugybė žmonių renkasi natūralias kvepiančias žvakes, nes jie supranta, jog svarbu ne tik kurti jaukią atmosferą namuose, bet tuo pačiu tai daryti tvariai, bei nekenkiant savo sveikai gyvensenai.
Kokosų vaško žvakės: papuoškite savo interjerą natūraliai ir moderniai

Kokosų vaško žvakės: papuoškite savo interjerą natūraliai ir moderniai

Šiais laikais žmonės ieško ekologiškų ir natūralių alternatyvų savo interjero dekorui. Vienas tokių sprendimų yra kokosų vaško žvakės. Šiame straipsnyje aptarsime kokosų vaško žvakių privalumus, sužinosite apie jų gamybą, kaip pasirinkti tinkamiausią žvakę, panaudojimo galimybes ir palyginsime su kitomis žvakių rūšimis.
Žvakė su medvilnine dagtimi stikliniame inde

Medinė ar medvilninė dagtis - kaip išsirinkti žvakę namams?

Kokią dagtį pasirinkti – medinę ar medvilninę – renkantis kvepiančią žvakę namams? Apžvelkime pagrindines šių dagčių savybes.
Populiariausios kvepiančios žvakės namams 2022

Populiariausios kvepiančios žvakės namams 2022

Kvepiančios žvakės, kurios dažniausiai puošė jūsų namus šiemet. Apžvelgiame populiariausių jūsų namų kvapų pasirinkimų TOP10.
DW Home kvapnios žvakės namams - kuo jos ypatingos?

DW Home kvapnios žvakės namams - kuo jos ypatingos?

Ar žinojai, jog nesunku namuose pakeisti atmosferą ir sukurti jaukią, nuotaiką džiuginančią aplinką? Kvapni žvakė namams – tai vienas iš būdų atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos ir sumažinti nerimą. Ieškodami...